14.11 SIMON STEEN-ANDERSEN RUN TIME ERROR @ Den Frie

14.11 Simon Steen-Andersen Runtime Error (2)

Simon Steen-Andersen ‘Run Time Error’

Simon Steen-Andersen har til Den Frie Udstillingsbygning skabt en ny version af sit geniale værk ‘Run Time Error’, når den Frie åbner sin nye underetage ved en storstilet gratis fernisering fredag 14. november!

‘Run Time Error’ er en stedsspecifik audio-visuel performance, hvor komponisten selv optræder som en energisk performer, der bruger en hel bygning som sit instrument. Video og lyd er i denne nye version optaget i Den Frie Udstillingsbygning i København. I videoen bevæger Simon Steen-Andersen sig legende gennem bygningen, mens han spiller på bygningens interiør og indfanger lydene med sin håndholdte mikrofon.

Ved live-opførelsen af Run Time Error @ Den Frie denne aften komponeres værket på stedet ved hjælp af to joysticks, der kontrollerer lydsporene, videoprojektionerne af optagelsen fra biblioteket, tempoet og ikke mindst afspilningsretningen – for værket bliver også til ved at afspille lyd og video baglæns og forlæns i et tostemmigt forløb. ‘Run Time Error’ giver selv den mest tonedøve et livligt indblik i den klassiske verdens formmæssige kompositionsprincipper, når Simon Steen-Andersen præsenterer sit originale værk live på Wundergrund.

STED & TID

Den Frie Udstillingsbygning, fredag 14/11 kl. 18 & 18:45.

Gratis adgang

Læs mere

‘Run Time Error’ præsenteres i samarbejde med Den Frie, Frirum & CPH:DOX