26.10 Chamber Cinema Set & Total Mountain @Cinemateket

robert-schaller

Simon Christensen. Foto: Robert Schaller

Mantraet denne aften er at præsentere film og musik, der aldrig før er vist i Danmark. En sand aften af uropførelser for feinschmeckere!

Komponist og percussionist Simon Christensen har stor succes i ind- og udland for sit nyskabende arbejde med filmkunst og musik. Denne aften løfter han sløret for sit nyeste ’Chamber Cinema Set’, skabt i samarbejde med cellisten Peet Morrison og den amerikanske filmskaber Robert Schaller. Cinemateket fyldes med slagtøj, zither, cello, theremin og elektronik og Robert Schaller er fløjet ind fra Denver for at være med live på scenen udstyret med en 16 mm filmmaskine.

En af vor tids vigtigste performere og komponister, Jennifer Walshe, indtager senere søndag aften Cinemateket med egen krop, video, liveelektronik og sit nyeste soloværk ’Total Mountain’, der havde premiere på legendariske Donaueschingen festival 18. oktober i år. Jennifer Walshe undersøger mellemrummene mellem sproget og musikken og med sin stærke sceniske udstråling vil hun gå på opdagelse i forbindelserne mellem sprog og musik.

 

19.00 Chamber Cinema Set

Peet Morrison, Cello     Simon Christensen, Slagtøj, theremin, zither, elektronik      Robert Schaller, Live 16mm film

 

20.00 Total Mountain

Jennifer Walshe, video, elektronik, performance

Tid & Sted

Søndag 26/10 2014 kl 19.00
Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K

Billetter kr. 80

KØB BILLET

jennifer-walshesgsh

Jennifer Walshe. Foto: Jennifer Walshe.