arbitrary Live + Listening Room #2, 8. juni 2017

torsdag, 8. juni 2017

Nicola Ratti pressefoto af Chiara Donati.

Pladeselskabet arbitrary byder på anden koncert i rækken Live + Listening Room denne gang med live acts af italienske Nicola Ratti og danske Christian Skjødt. G((o))ng Tomorrow er medarrangør på eventen, som også byder på en kollektiv lyttesession med sjældent opført elektronisk musik.

Når 2. udgave af Live + Listening Room løber af stablen den 8. juni i KoncertKirken i København er det med koncerter af Nicola Ratti og Christian Skjødt.

Nicola Ratti er både musiker, lyddesigner, arkitekt og kurator. Han har været internationalt aktiv i adskillige år og har komponeret og performet eksperimenterende og minimalistiske kompositioner både som solo artist og i forskellige kunstneriske samarbejder. Han har blandt andet udgivet på pladeselskaberne Entr’acte, Preservation og Boomkat.

Lydkunstner og komponist Christian Skjødt arbejder med lydinstallationer og elektroakustiske kompositioner, der ofte tager udgangspunkt i hjemmebyggede instrumenter og udforskningen af et skjult sonisk potentiale i forskellige objekter. Skjødt har udstillet og performet i både ind- og udland bl.a. på Overgaden Institut for Samtidskunst, Spor festival, venues i Indien, Italien, Ungarn, Letland og senest på Intonal festival som afslutning på sit residency på Inter Arts Center i Malmø.

Live + Listening Room#2 den 8. juni byder også på fokuseret, kollektiv lytning med værker af Andrea Neumann (DE), Frank Bretschneider (DE) og Svetlana Maraš (SRB).

Live + Listening Room er en arrangementsrække skabt af musiker, komponist og arbitrary-bagmanden Mads Emil Nielsen. Med et nyt koncertformat får publikum (lytte)rum til både at fordybe sig i indspillede værker og live-optrædener. Det musikalske indhold er elektroniske og elektroakustiske musik- og lydværker, der ellers sjældent kan opleves i Danmark, med kunstnere fra bl.a. Tyskland, Østeuropa og dele af USA.

Koncertserien bliver præsenteret i samarbejde med festivalen G((o))ng Tomorrow.
————–
Om arbitrary.
Det danske label arbitrary blev stiftet i 2014 af musiker/komponist Mads Emil Nielsen. arbitrary står bag udgivelse af grafiske partiturer og illustrationer, udgivelse af lyd og musik på diverse formater samt en række eksperimenterende mixtapes og lydcollager produceret af tyske, amerikanske og russiske kunstnere.