01.03 + 02.03 BLIXA BARGELD,TEHO TEARDO & MESSER KVARTETTEN PÅ TEATRET PLANETEN

TEHO-TEARDO-BLIXA-BARGELD-1

 

Det er et uventet men forunderligt samarbejde som præsenteres i København, når den italienske score-komponist møder Tysklands store nulevende avantgarde-legende Blixa Bargeld, leder af Berlins industrielle-pionereensemble; Einstürzende Neubauten og tidl. medlem af Nick Cave & the Bad Seeds møder Teho Teardos filmiske kompositioner.

De to kunstnere mødtes i Rom om teaterstykket Ingiuria’, som også involverede Alexander Balanescu. Men det stod hurtigt klart, at der var basis for et langt mere omfattende samarbejde de to imellem.

EN SJÆLDEN BLIXA BARGELD

Indspilningerne af albummet ’Still Smiling’ har foregået i Rom og Berlin over en periode på to år.

Musikken er båret af akustiske strygere, klaver og underliggende elektronik. Men med en sjælden Blixa i front. Her præsenterer han et helt nyt personligt udtryk som er både melodisk og i passager endda poetisk blidt (!) – naturligvis på både italiensk, tysk og engelsk.

SUPER INTIM KONCERT

Nu præsenteres værket i København. Og det bliver i en absolut intim ramme – nemlig i Teatret Planeten i Københavns centrum. Her får man chancen for at være endog meget tæt med Bargeld og Co.- men netop intimiteten er et ideelt match til Teho Teardo og Blixa Bargelds nye fælles musik

På Blixa Bargelds personlige opfordring, en dansk strygekvartet, Messer Kvartetten, til at understøtte dele af koncertrepertoiret.

Kunstner(e):
Blixa Bargeld, Teho Teardo & Messer Kvartetten
Entre: 275
Køb billet her