Slow. – en aften om DØD

torsdag, 26. maj 2016

slow gong 2

 

Torsdag d. 26 maj kan du følge med G((o))ng on Tour på Glyptoteket til sidste Slow.-arrangement inden sommerferien. Temaet, der skal åbne op for Glyptotekets omfattende samling af kunst- og kulturskatte, er DØD. 

Glyptoteket skal føles som et langsomt sted – et eftertænksomhedens rum. På udvalgte torsdage forstærkes den oplevelse, når museet i samarbejde med G((o))ng Tomorrow og Carlsberg blænder op for et program, der går helt tæt på kunsten og dens væsentligste kvalitet: invitationen til fordybelse.

Sæsonens sidste Slow. har DØD som bærende tema – stærkt motiveret af museets nyåbnede særudstilling ”Crustumerium. Død og efterliv på tærsklen til Rom”. Døden, før som nu og ikke mindst som den manifesterer sig i kunst og i nylige udgravninger, bliver aftenen igennem perspektiveret i talks, toner og omvisninger. Alt sammen i kunstens eget tempo: langsomt.

G((o))ng on Tour præsenterer denne aften den svenske billedkunstner og komponist Carl Michael von Hausswolff, som introducerer og afspiller sine lydoptagelser af spøgelser og døde væsner fra forskellige historiske og pseudo-historiske steder i verden.

Fra balkonen i Glyptotekets smukke vinterhave runder sopransangerinde Signe Asmussen aftenen af med arien ‘When I am laid in earth’ fra Henry Purcells opera Dido and Aeneas.


Slow. – Tema: DØD
Torsdag den 26. maj 2016
Kl. 17.00-22.00
Glyptoteket, Dantes Plads 7, KBH K
Entré: 95kr. / Under 27: 50 kr. / Under 18: Gratis

Tilmeld dig facebook-eventet her