Slow. – en aften om VILDVÆKST

torsdag, 3. november 2016

rousseau_vildvaekst1050x450_1


På seks torsdage i 2016 slår Glyptoteket dørene op for Slow. – et aftenkoncept med kunst, talks, toner, debat og omvisninger. G((o))ng on Tour står hver gang for at udvælge aftenens musikalske værker, som denne aften kredser om temaet VILDVÆKST.

Det ustyrlige, utæmmede og svimlende sublime maser sig på til sæsonafslutningen på Slow. på Glyptoteket. VILDVÆKST er aftenens tema torsdag den 3. november – et tema, som er stærkt motiveret af museets nye særudstilling Théodore Rousseau. Ustyrlig natur.

Lyt dig gennem Rosseaus ustyrlige landskaber og træd ind i et vildtvoksende sonisk univers, når DJ Stephan Bomberg mixer elektronisk og klassisk musik live med udgangspunkt i Glyptotekets særudstilling af Rousseaus rigt varierede livsværk. Her sættes maleriske fornyelser i kontekst med nogle af vor tids største komponister og nybrydende værker. Stephan Bomberg har været beskæftiget som DJ i de sidste 15 år og fungeret som resident-DJ, arrangør og været hovedansvarlig for den klassiske lounge hos den alternative, klassiske koncert-institution Classy Mondays.

Gå på opdagelse i de to musikere Kristian Poulsen og Anders Lauge Meldgaards finurlige, vildtblæsende musikalske univers i Vinterhaven. De har netop udgivet deres anden plade Leben in Bewegung. Pladen indeholder korte akustiske improvisationer, som stilistisk befinder sig mellem bossanova og free jazz og er indspillet på Mayhem i København i efteråret 2015. Kristian Poulsen spiller bl.a. også i Spost, Easy Rider og KPTTM. Anders Lauge Meldgaard – komponist og multiinstrumentalist – er blandt andet kendt som frontfigur for orkesteret Frisk Frugt og som manden bag Musik for Seks Elektriske Guitarer. Anders Lauge Meldgaard runder desuden hele Slow. aftenen af, når han over trætoppene på Vinterhavens balkon synger natten frem med visesang.

Slow. – Tema: VILDVÆKST
Torsdag den 3. november 2016
Kl. 17.00-22.00 

Glyptoteket, Dantes Plads 7, KBH K
Billetter 95 kr / u. 27 år 50 kr / u. 18 gratis

Læs mere om Slow. på Glyptotekets website