Ursula Nistrup: WHY WE NEED TO DREAM #2

onsdag, 24. maj 2017

Kunstner Ursula Nistrups aktuelle udstilling Klangsøjler på Den Frie Udstillingsbygning bliver onsdag den 24. maj sat i spil på nye måder. G((o))ng Tomorrow er medarrangør på eventen der byder på både udstilling, inspirerende talks og meditation.

Ursula Nistrup og kurator Kristine Siegel vil med WHY WE NEED TO DREAM både åbne og udfordre tematikken i Nistrups udstilling Klangsøjler. De arbejder ud fra det allerede udstillede værk og skaber en ny måde at deles om og overraskes af værket i fællesskab.

PROGRAM ONSDAG DEN 24. MAJ KL 17.00 – 18.00

– Meditation ved Ditte Bykærholm Nielsen – yoga – og meditations instruktør.

– Q&A med Bo Jørgensen – modellør på Royal Copenhagen og Ursula Nistrup.

– Talk ved Kristine Siegel – leder af PRAXES Center for Contemporary Art.

Ursula Nistrups Klangsøjler er en lydinstallation, som udforsker relationer mellem lyd, materiale og visualitet. Værket er baseret på omfattende research, hvor porcelænets akustiske potentialer er blevet udforsket til bunds. Det er blevet til 16 håndstøbte porcelænssøjler, der som helhed udgør et skulpturelt kor. Klangsøjler udspringer af to researchrejser til det unikke Vittala-tempel i Sydindien, hvis 56 bærende granitsøjler er konstrueret sådan, at de ved lette slag afgiver forskellige toner og klange. Værket er skabt på Royal Copenhagens værksteder, hvor Nistrup gennem et år har eksperimenteret med materialet.

WHY WE NEED TO DREAM # 2
Onsdag den 24. maj kl 17.00 – 18.00.
Den Frie Udstillingsbygning.

Gratis entré.
Læs mere her.