Goodiepal & Pals + Film: The Goodiepal Equation

Sjældent besøg fra det aktivistiske band, når de tager toget hele vejen fra Serbien og lander i Danmark for at give en sprængfarlig koncert efter filmen The Goodiepal Equation.

Avantgarde-scenens svar på Houdini

Vi fortsætter, hvor filmen om den selvudnævnte aarhusianske techno-kriger slap og inviterer til koncert med moderne politiske slagsange.

I filmen 'The Goodiepal Equation' følger vi Goodiepal, avantgarde-scenens svar på Harry Houdini, og hvordan han over de sidste 25 år har genopfundet både sig selv og sin kunstneriske mission utallige gange. Til sidst former han det aktivistiske og politisk band Goodiepal & Pals, med et hold meget unge og meget håbefulde.

Siden da har han været på tour i Østeuropa og Rusland med gruppen, hvor alt hvad de har tjent på koncerter er gået ubeskåret til flygtninge på Europas landegrænser. Denne aften er de tilbage på den danske scene for at holde ild i flammen og give et show fyldt med overraskelser og politisk opsang.

Nynne Roberta Pedersen Pedersen er bl.a. sanger og musiker i Goodiepal and Pals. Læs hendes essay om kunstaktivisme hos Passive Aggressive