Lovens/Silva/Solborg + Kjærgaard/Cordoba

En aften med musikere, der har markeret sig stærkt på den europæiske improvisationsscene. Oplev en spritny duo med tyske trommeslager Paul Lovens, den portugisiske trompetist Susana Santos Silva og guitarist Mark Solborg samt pianist Søren Kjærgaard sammen med Ignacio Córdoba på elektronik

En aften i improvisationens tegn

Den legendariske tyske trommeslager Paul Lovens og den portugisiske trompetist Susana Santos Silva besøger Danmark på invitation fra guitaristen Mark Solborg. Alle musikere, der har markeret sig stærkt på den europæiske improvisationsscene, og som denne aften i KoncertKirken i København står på scenen sammen for første gang. 

Samme aften byder også på koncert med pianist, komponist og ikke mindst improvisator Søren Kjærgaard sammen med den københavn-baserede spanske musiker Ignacio Córdoba på elektronik.

Spritny impro-trio på mini-tourné

Lovens/Silva/Solborg spiller tre koncerter i København og Aarhus, se dem også akkompagnere Th. Dreyers Vampyrfilm den 5. april i Cinemateket i København og den 6. april under Sunship i Aarhus.

Koncerterne er arrangeret i samarbejde med Goethe Institut Dänemark, Cinemateket, G((o))ng Tomorrow, KoncertKirken og Koncertforeningen Sunship.