Program 2021

03.09.21 // Performance og reception for John Cage: Lecture On Nothing

17.00 // Gratis
Musikhuset København

Vi tyvstarter Gong Tomorrow på Musikhuset med en enestående chance for at opleve et John Cage-værk. Hør en performance og efterfølgende samtale om Forelæsning om Intet, som udgives af Passive/Aggressive.

03.09.21 // Astrid Sonne + Silvia Tarozzi performing Mi specchio e rifletto

20.00 // 120 DKK
Musikhuset København

Oplev funklende nyt materiale fra Astrid Sonne i Musikhusets smukke palæ på Vesterbrogade til Gong Tomorrows åbningskoncert, hvor den italienske violinist og komponist Silvia Tarozzi også opfører sit fremragende album ”Mi specchio e rifletto” i sin fulde længde.

04.09.21 // Organic Music Societies

15.00 – 23.00 // Gratis
Bellahøj Friluftscene

Kurateret af Blank Forms
David Ornette Cherry w/ Organic Nation Ensemble
Bengt Bergers Cool Funeral Beer Band
Exotic Sin featuring Neneh Cherry
NU Music 4 (Mats Gustafsson/Christer Bothén/Goran Kajfeš/Okay Temiz)

05.09.21 // Goodiepal & Bananskolen: Narc Beacon 20 års jubilæum

15.00 – 20.00 // 30 DKK
Valby Kulturhus

For 20 år siden udkom det nu legendariske album “Narc Beacon” af den danske computermusikpioner Goodiepal. Gong Tomorrow præsenterer den ultimativt uforudsigelige jubilæumsfortolkning af ”Narc Beacon”, når Goodiepal sammen med den selvorganiserede kunstskole Bananskolen og en række kulørte gæster viser et øjebliksbillede af et foranderligt fællesværk i stadig bevægelse.

06.09.21 // Dyb lytning: Damkapellet + Silvia Tarozzi

20.00 // 100 DKK
Brønshøj Vandtårn

Få skærpet opmærksomheden på lytning, omgivelser og akustik, når Damkapellet og Silvia Tarozzi fylder Brønshøj Vandtårn med lyd. De 40 sekunders efterklang i det spektakulære bygningsværk indbyder til en udforskning af akustikken gennem et Éliane Radigue-stykke samt et værk skabt særligt til lejligheden.

07.09.21 // Gong x RMC talk: ‘Apotome’ med Khyam Allami

17.00 // Gratis
VOLUME

Talk og debat med den irakisk-britiske forsker og musiker Khyam Allami om det prisbelønnede digitale projekt ‘Apotome’ for transkulturel musikkomposition.

08.09.21 // Apotome Live: Khyam Allami + Tyler Friedman, Arash Pandi, Xenia Xamanek og Ryong

20.00 // 120 DKK
VOLUME

Oplev hvordan tværkulturel musikkomposition kan lyde. Irakisk-britiske Khyam Allamis Apotome er et skarpt og horisontudvidende projekt, der går på tværs af ny mediekunst, musikteori og aktivisme. På Volume vil de lokale københavnske musiker Arash Pandi, Xenia Xamanek og Ryong komponere og fremføre værker live via Apotome sammen med Khyam Allami og Tyler Friedman.

09.09.21 // Nyege Nyege: Pö, MC Yallah & Debmaster, Duma, Don Zilla, Scotch Rolex x Tewari

20.00 // 120 DKK
Volume, Enghavevej 80

Få en fysisk fornemmelse af Ugandas innovative elektroniske musikscene, når Nyege Nyege for første gang i DK tager magten over dansegulvet til Gong Tomorrow 2021. Et kollektiv og pladeselskab, som samler lokal undergrundsmusik fra gaden og klubberne såvel som forunderlige lyde fra hele den afrikanske diaspora.

10.09.21 // Anders Lauge Meldgaard + koret Klang: Rejse som lys der blir ved

18.00 // Gratis
ALICE, Nørre Allé 7

De elskede og udskældte Soundbokse spiller hovedrollen i et nyt eksperimenterende korværk af Anders Lauge Meldgaard med Koret Klang og tekst af forfatteren Amalie Smith. Ud over den annoncerede opførelse kan værket også opleves i spontane rammer på overraskende locations i byen. 

10.09.21 // Resonerende Rum: Lars Greve, Maurice Louca, Jacob Anderskov, Holstebro Musikskole, SØS Gunver Ryberg

19.00 / 20.30 / 22.00 // 100 DKK
ALICE, Nørre Allé 7

Komponisten og musikeren Lars Greve bygger koncertsalen på ALICE om til et kæmpemæssigt instrument, hvor publikum og musikere både lytter og skaber musikken. Resonerende Rum er et projekt, som bogstaveligt talt gør det muligt at være i musikken.