Slow - en aften om skatte

Glyptoteket og G((o))ng Tomorrow præsenterer en aften med musik, talks og kunst, der sætter fokus på storslåede skatte og målrettede skattejagter.

De fleste har nok drømt om at finde en uvurderlig skat, der kan sikre én et liv i sus og dus. Men skatte dumper typisk ikke bare ned i turbanen på en heldig skattejæger. Tværtimod har mennesker gennem historien specialiseret sig, knoklet og måske endda sat livet på spil i jagten på skatten.

Gravrøverhistorier

Du kan møde en af Danmarks dygtigste skattejægere og opleve den enestående tempelskat fra Berthouville i udstillingen 'Beriget & Beruset. Forsvundne skatte fra Romerriget'. Du bliver også inviteret med til skattenes skyggeside, hvor du kan høre om illegal handel med kulturarv og blive klogere på, hvem der har betalt prisen for Romerrigets eksklusive skatte.

Emma Acs i Vinterhaven

'Psych-pop fænomenet Emma Acs’ lyse vokal drager os ind i et univers af kærlighedssange og den evige jagt efter lykke. Acs præsenterer denne aften den første single på sit kommende album. Det er Vinterhaven på Glyptoteket.