Keiji Haino søger frivillige performere til den europæiske premiere på Miracle / Bliv frivillig på årets festival

Vær med til at opføre Keiji Hainos Miracle

Keiji Haino søger frivillige performere til den europæiske premiere på Miracle / Bliv frivillig på årets festival

‘Miracle’ er Keiji Haino’s spektakulære svar på John Cages 4’33, hvor 88 performere skal forsøge at ramme een tangent med een finder på præcis samme tidspunkt! Værket er komponoret og dirigeret af Haino selv, og du kan være med i opførelsen som frivillig performer!

‘Miracle’ finder sted på SMK/Statens Museum for Kunst lørdag den 4. november 2017 i forbindelse med G((o))ng Tomorrow Festival. Læs om den spektakulære performancekoncert her.

Transport og ophold

Bemærk venligst at festivalen desværre ikke kan dække eller refundere individuelle udgifter i forbindelse med transport (herunder rejse til og fra København), indkvartering og andre udgifter relateret til deltagelsen i ’Miracle’.

Jeg vil ikke optræde, men gerne være frivillig på G((o))ng Tomorrow?

Som frivillig på G((o))ng Tomorrow bliver du en del af holdet og får opgaver som bandcare, afvikling og mange andre ting. Du får en koncertbillet pr. vagt og møder en masse spændende mennesker og kunstnere, der brænder for musik og lydkunst.

Send en mail til jonas(a)snyk.dk, som vil tage sig godt af dig og holde dig opdateret med kommende frivilligmøder og arrangementer og invitere dig til vores festivalfrivilliggruppe på Facebook, hvor du kan møde de andre søde, sjove og dygtige ildsjæle.